Home | Te renoveren woning verkopen Antwerpen

Uw te renoveren woning verkopen in regio Antwerpen

U kunt uw te renoveren woning eenvoudig aan Convivendum verkopen en dat in de wijde omgeving van Antwerpen. Wij zijn voortdurend op zoek naar huizen om te renoveren in regio Antwerpen en u kunt uw woning om te renoveren dan ook eenvoudig aan ons verkopen. Kom gerust eens langs voor een kop koffie zodat we kunnen bespreken hoe het proces eruit zou zien wanneer u uw huis voor renovatie in de omgeving van Antwerpen wilt verkopen.

Hulp van A tot Z
Marktconforme prijszetting
Goed bereikbaar

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

Tafel in keuken

U kunt gerust uw te renoveren woning aan ons verkopen in de buurt van Antwerpen

Zoekt u nog een manier om uw te renoveren woning in de omgeving van Antwerpen te verkopen? Wij zijn een professionele en deskundige vastgoedontwikkelaar uit de omgeving van Antwerpen en zijn dan ook de perfecte partner indien u meerdere huizen of één huis heeft om te renoveren en die u wilt verkopen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de kneepjes van het vak perfect. Zo kunnen wij u helpen bij verschillende diensten zoals wanneer u uw afbraakpand wilt verkopen. Graag combineren wij reconversie van bestaande gebouwen met een vleugje nieuwbouwwaarde, wanneer wij huizen om te renoveren in de omgeving van Antwerpen te verwerken. Wij zijn dan ook de perfecte partij wanneer u een huis dat voor renovatie staat wilt verkopen in regio Antwerpen.

IN UITVOERING

AFGEWERKT

Wij kunnen u helpen

Heeft u een te renoveren woning dat u graag wilt verkopen en gevestigd is in de wijde omgeving van Antwerpen? Spring dan gerust eens binnen bij ons voor een kop koffie en wij leggen u graag uit hoe het proces van het verkopen van uw te renoveren woning in de omgeving van Antwerpen bij ons verloopt. Wij stellen kwaliteit bovendien steeds voorop en willen u op de best mogelijke manier helpen. Wilt u dus uw huis dat voor renovatie staat in regio Antwerpen verkopen op een snelle en efficiënte manier? Bel of mail ons dan snel, zeker wanneer u huizen om te renoveren ter beschikking heeft staan in Antwerpen.

Kom eens langs

Heeft u nog verdere vragen over het verkopen van uw huis dat voor renovatie staat in de wijde omgeving van Antwerpen? Kom dan gerust eens langs bij ons en wij helpen u graag verder. Ook voor vragen in verband met andere diensten kunt u ons altijd contacteren. Dat kan op het nummer het nummer +32 3 237.62.46 of via het e-mailadres info@convivendum.be.

Tafel in keukenKraan

GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Graag helpt Convivendum u verder. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via info@convivendum.be

Contactformulier 1 kolom

"*" indicates required fields