Home | Over ons

VASTGOED ONTWIKKELINGSBUREAU SINDS 2009

Convivendum, letterlijk vertaald ‘samen leven’, is een vastgoed ontwikkelingsbureau dat sinds 2009 werkt aan een visie: Maak samenleven in de stad aangenaam en betaalbaar door duurzame, kwalitatieve producten op de juiste locatie aan te bieden. Convivendum is gespecialiseerd in het reconverseren en verbouwen van oude karaktervolle gebouwen naar hoog leefbare, aantrekkelijke, functione woningen. Met steeds als doelstelling de ziel van het originele gebouw doen heropleven.

VERTROUW OP ONZE EXPERTISE

Graag combineert Convivendum reconversie van bestaande gebouwen met een vleugje nieuwbouw waarde. Deze twist tussen oud en nieuw geeft een leuke combinatie waar men zeer creatieve, inventieve en wauw effecten kan creëren.Of kiezen we sporadisch voor een nieuwbouwproject.

DE PRIMAIRE DOELSTELLING

Van ons product, namelijk een afgewerkte woning, is kwaliteit. Hierdoor wordt een vastgoedbedrijf een duurzame marktspeler. Dankzij de hoge kwaliteit van afwerking zijn onze projecten zowel geschikt als eigen woonst alsook doen ze het goed op de verhuurmarkt. Door de marktconforme prijszetting van Convivendum is het mogelijk mooie rendementen op uw investering te bekomen.

MEER VAN ONZE PROJECTEN ZIEN?

DE WONING VAN U DROMEN?

Voor particuliere kopers is het belangrijk dat ze zich thuis voelen in hun toekomstige woning. Door telkens de hoogste kwaliteitsdoelstellingen te hanteren en innovatief te denken probeert Convivendum hier in te slagen.

EEN BETROUWBARE PARTNER

Het aankopen van een woning is en blijft een belangrijke beslissing. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde knowhow zijn we een betrouwbare partner om u hierin bij te staan.

Tafel in keukenKraan

GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Graag helpt Convivendum u verder. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via info@convivendum.be

Contactformulier 1 kolom

"*" indicates required fields