Home | Projectgrond verkopen Antwerpen

Projectgrond verkopen in de omgeving van Antwerpen

Heeft u een projectgrond liggen die u graag wilt verkopen en bevindt die zich in de wijde omgeving van Antwerpen? Dan zit u zeker op de juiste plaats bij Convivendum! Door onze jarenlange ervaring weten we waarmee we bezig zijn en kunnen we u een persoonlijke én professionele service garanderen.

Hulp van A tot Z
Marktconforme prijszetting
Goed bereikbaar

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

Tafel in keuken

Dit zijn de voordelen wanneer u uw projectgrond aan ons wilt verkopen in regio Antwerpen

Wanneer u kiest voor ons als professionele vastgoedontwikkelaar om uw projectgrond aan te verkopen  in  regio Antwerpen, weet u dat u in goede handen bent. Wij zorgen ervoor dat de bouwgrond op een goede manier genuttigd wordt om mooie gebouwen, functionele woningen of imposante appartementsgebouwen te realiseren. Bovendien dragen we kwaliteit hoog in het vaandel  en willen wij dat u een goed gevoel heeft bij ons wanneer u uw projectgrond of huis dat te renoveren staat in de omgeving van Antwerpen aan ons wilt verkopen.

IN UITVOERING

AFGEWERKT

Kies voor ons

U kunt op onze deskundigheid vertrouwen indien u graag uw projectgrond in de omgeving van Antwerpen wilt verkopen. Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze diensten zoals het overkopen van uw huis dat te renoveren staat? Contacteer ons dan zeker op het nummer +32 3 237.62.46 of via het e-mailadres info@convivendum.be. Bekijk ook al eens onze eerdere realisaties ter inspiratie!

Tafel in keukenKraan

GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Graag helpt Convivendum u verder. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via info@convivendum.be

Contactformulier 1 kolom

"*" indicates required fields