Home | Pand verkopen Antwerpen

Pand verkopen in regio Antwerpen

Heeft u een pand dat u graag wilt verkopen in de wijde omgeving van Antwerpen? Ga dan eens in gesprek met Convivendum en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Door onze jarenlange ervaring toveren we een oud, karaktervol gebouw in een handomdraai om naar een functionele en prachtige woning!

Hulp van A tot Z
Marktconforme prijszetting
Goed bereikbaar

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

Tafel in keuken

Eenvoudig uw pand aan ons verkopen in de omgeving van Antwerpen

Bij ons zijn er geen ingewikkelde stappen die u doorloopt bij het verkopen van uw pand in de omgeving van Antwerpen. Wij staan u bij tijdens het gehele proces en zorgen ervoor dat alles eenvoudig en snel verloopt. Ook voor het verkopen van uw projectgrond kunt u bovendien zeker een beroep doen op onze professionele diensten. Kwaliteit is voor ons van zeer groot belang. Ons eindproduct moet tot in de puntjes verzorgd zijn en daar staan wij dan ook zeker garant voor.

IN UITVOERING

AFGEWERKT

Knoop een gesprek met ons aan

Heeft u nog vragen of opmerkingen omtrent onder andere het verkopen van uw pand of bouwgrond in de omgeving van Antwerpen? Aarzel dan zeker niet om een gesprek met ons aan te knopen. U kunt ons bereiken via het nummer +32 3 237.62.46 of via het e-mailadres info@convivendum.be. Bekijk al even welke panden u bij ons kunt huren of kopen ter inspiratie!

Tafel in keukenKraan

GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Graag helpt Convivendum u verder. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via info@convivendum.be

Contactformulier 1 kolom

"*" indicates required fields