Home | Huis te renoveren Antwerpen

Huis te renoveren in Antwerpen

Wij bij Convivendum zijn steeds op zoek naar een huis om te renoveren en dat in de wijde omgeving van Antwerpen. Bezit u dus een pand dat te renoveren staat in de wijde omgeving van Antwerpen? Kom dan gerust eens langs bij ons voor een kop koffie en een goed gesprek. Bij ons staat kwaliteit steeds voorop en dat ziet u ook aan onze realisaties.

Hulp van A tot Z
Marktconforme prijszetting
Goed bereikbaar

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

Tafel in keuken

Laat uw huis dat te renoveren staat in regio Antwerpen maar aan ons over

Bezit u panden voor te renoveren en dat in de wijde omgeving van Antwerpen en wilt u die graag verkopen? Dan zit u bij ons zeker op de juiste plaats. Dankzij onze jarenlange ervaring en knowhow zijn wij dé perfecte partner wanneer u aan het proces van een te renoveren huis of ander pand, en dat in regio Antwerpen, begint. Wij zijn gepassioneerd door het omtoveren van oude gebouwen naar prachtige nieuwe realisaties. Wij zijn, als inkoper van panden, gespecialiseerd in het reconverseren en verbouwen van oude karaktervolle gebouwen naar hoog leefbare, aantrekkelijke, functionele woningen.

IN UITVOERING

AFGEWERKT

Bij ons zit u goed

Door duurzame en kwalitatieve producten op de juiste locatie aan te bieden willen wij samenleven in de stad aangenaam en leefbaar maken. Staat uw pand of huis dus te renoveren in de wijde omgeving van Antwerpen en wilt u die verkopen aan een betrouwbare en professionele vastgoedontwikkelaar? Spring dan eens binnen bij ons. Voor alle panden voor te renoveren in regio Antwerpen kunt u bij ons terecht!

Luister eens naar ons advies

U kunt op ons vertrouwen indien u een huis of pand heeft dat te renoveren staat in de wijde omgeving van Antwerpen en waar u vanaf wilt. Neem zeker eens contact met ons op bij verdere vragen of opmerkingen omtrent de panden voor te renoveren en dat in regio Antwerpen. Ook wanneer u al eens wilt zien welke panden er te huur of te koop staan bij ons kunt u ons contacteren. Dat kan via het nummer +32 3 237.62.46 of via het e-mailadres info@convivendum.be.

Tafel in keukenKraan

GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Graag helpt Convivendum u verder. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via info@convivendum.be

Contactformulier 1 kolom

"*" indicates required fields