Home | Bouwgrond verkopen

Bouwgrond verkopen

Heeft u bouwgrond liggen in de omgeving van Antwerpen en wilt u die graag verkopen als particulier of als bedrijf? Dan zit u bij Convivendum zeker op de juiste plek. U kunt uw grond in de wijde omgeving van Antwerpen aan ons verkopen en wij verzekeren u dat wij een prachtig resultaat zullen realiseren!

Hulp van A tot Z
Marktconforme prijszetting
Goed bereikbaar

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

Tafel in keuken

Op een professionele wijze uw bouwgrond aan ons verkopen

Bij ons kunt u, als particulier of bedrijf, er telkens zeker van zijn dat het verkopen van uw bouwgrond in de wijde omgeving van Antwerpen steeds op een professionele wijze verloopt. Wij willen samenleven in de stad aangenaam en betaalbaar maken door duurzame, kwalitatieve producten op de juiste locatie aan te bieden Bovendien is kwaliteit onze grootste prioriteit. U kunt dus gerust slapen wanneer u als particulier of bedrijf uw bouwgrond in de wijde omgeving van Antwerpen wilt verkopen. Aarzel ook zeker niet om binnen te springen bij ons voor een kop koffie, zodat wij eventuele vragen of opmerkingen efficiënt kunnen beantwoorden. Heeft u geen grond in de omgeving van Antwerpen maar bijvoorbeeld een woning die te renoveren staat en wilt u die verkopen? Dan kunt u zeker ook bij ons terecht!

IN UITVOERING

AFGEWERKT

Wij zijn de perfecte partner voor u

Door onze jarenlange ervaring en knowhow zijn wij dé perfecte projectontwikkelaar uit Antwerpen waaraan u uw grond kunt verkopen. We combineren graag reconversie van bestaande gebouwen met een vleugje nieuwbouwwaarde. Die twist tussen oud en nieuw geeft een leuke combinatie waar men zeer originele en authentieke effecten kan creëren. U kunt dus als particulier of als bedrijf zonder problemen een beroep op ons doen wanneer u een bouwgrond in de omgeving van Antwerpen wilt verkopen.

Maak een afspraak

Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Bent u benieuwd naar welke gebouwen of woningen er momenteel te koop staan? Of heeft u als particulier of als bedrijf zelf een bouwgrond liggen in de omgeving van Antwerpen die u wilt verkopen? Aarzel dan zeker niet om een afspraak met ons te maken en eens langs te komen. U kunt ons contacteren via het nummer +32 3 237.62.46 of via het e-mailadres info@convivendum.be.

Tafel in keukenKraan

GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Graag helpt Convivendum u verder. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via info@convivendum.be

Contactformulier 1 kolom

"*" indicates required fields