Home | Bouwgrond verkopen aan projectontwikkelaar

Bouwgrond verkopen aan een projectontwikkelaar

Wilt u graag een bouwgrond verkopen en dat aan een ervaren en betrouwbare projectontwikkelaar uit Antwerpen? Stop dan maar met zoeken en doe snel een beroep op Convivendum. Wij gebruiken de grond die u wilt verkopen aan een projectontwikkelaar uit Antwerpen om in een handomdraai een prachtig nieuw gebouw te realiseren.

Hulp van A tot Z
Marktconforme prijszetting
Goed bereikbaar

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

Tafel in keuken

Wij zijn dé partij wanneer u uw bouwgrond wilt verkopen aan een projectontwikkelaar

Vertrouw zeker op de deskundigheid die wij opgebouwd hebben doorheen de jaren als projectontwikkelaar uit Antwerpen, waaraan u uw grond kunt verkopen. Bij ons staat kwaliteit steeds voorop en dat kunt u ook ervaren bij het bekijken van onze eerdere realisaties. Oude maar toch karaktervolle panden omtoveren naar mooie en functionele woningen, panden of appartementen is onze grootste passie. Aarzel dus zeker niet en denk aan ons wanneer u uw bouwgrond of projectgrond in de wijde omgeving van Antwerpen wilt verkopen aan een projectontwikkelaar die daar iets prachtig van maakt!

IN UITVOERING

AFGEWERKT

Denk aan ons als projectontwikkelaar indien u uw bouwgrond wilt verkopen

Wilt u graag een projectontwikkelaar inschakelen wanneer u uw grond in de omgeving van Antwerpen gaat verkopen? Sta dan zeker eens stil bij onze jarenlange ervaring en expertise en ga in zee met ons. Wij gaan aan de slag met elk soort pand dat u van de hand wilt doen of grond in de wijde omgeving van Antwerpen die u wilt verkopen aan een projectontwikkelaar. U kunt nadien zelf zien wat we van uw pand of stuk bouwgrond gemaakt hebben! Dankzij de hoge kwaliteit van afwerking zijn onze projecten zowel geschikt als eigen woonst, maar ze doen het zeker ook op de verhuurmarkt zeer goed.

Ga in zee met ons

Bel of mail ons zeker eens wanneer u vragen heeft omtrent het verkopen van bouwgrond aan een projectontwikkelaar uit de wijde omgeving van Antwerpen. Bent u verder benieuwd naar welke gebouwen, huizen of appartementen te koop staan? Plan dan zeker een afspraak in met ons en wij helpen u graag verder. U kunt ons contacteren op het nummer +32 3 237.62.46 of via ons online contactformulier.

Tafel in keukenKraan

GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Graag helpt Convivendum u verder. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via info@convivendum.be

Contactformulier 1 kolom

"*" indicates required fields