Home | Afbraakpand verkopen Antwerpen

Afbraakpand verkopen in Antwerpen

Wilt u een afbraakpand verkopen in de ruime omgeving van Antwerpen? Maak dan gerust een afspraak met Convivendum. Wij blazen het afbraakpand in regio Antwerpen dat u graag wilt verkopen een nieuw leven in. Door onze jarenlange ervaring en expertise beschikken wij over de nodige knowhow!

Hulp van A tot Z
Marktconforme prijszetting
Goed bereikbaar

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

Tafel in keuken

Uw afbraakpand aan een correcte prijs verkopen en dat in regio Antwerpen

U wilt uw afbraakpand natuurlijk aan een eerlijke prijs van de hand doen. Dat garanderen wij u als projectontwikkelaar zeker en vast. U kunt altijd langskomen bij ons om een kopje koffie te drinken en de stappen te bespreken die u doorgaat bij het verkopen van uw afbraakpand in de omgeving van de stad Antwerpen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er op de markt is en wat de mogelijkheden zijn voor uw grond. Daarbij staan wij steeds garant voor een correcte prijs voor uw pand. Ook wanneer u geen afbraakpand ter beschikking heeft om te verkopen, maar bijvoorbeeld een bouwgrond heeft in de ruime omgeving van Antwerpen, staan wij graag voor u klaar.

IN UITVOERING

AFGEWERKT

Kom langs bij ons

Spring gerust eens binnen in ons kantoor om te bespreken hoe de verkoop van uw afbraakpand aan ons juist verloopt. Indien u nog andere vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons eenvoudig bereiken. Dat kan via het nummer +32 3 237.62.46 of via ons online contactformulier.

Tafel in keukenKraan

GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Graag helpt Convivendum u verder. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via info@convivendum.be

Contactformulier 1 kolom

"*" indicates required fields